Овен Днес трябва да отдадете дължимото на ваш близък. Направили са

...
Овен Днес трябва да отдадете дължимото на ваш близък. Направили са
Коментари Харесай

Изненадваща възможност на Коледа за представителите на една зодия!

 Овен  

Днес би трябвало да отдадете дължимото на ваш непосредствен. Направили са прекомерно доста за вас. Дайте си сметка с какво тъкмо сте се отблагодарили вие. Не оставайте длъжни.

Телец

Днес се пробвайте да влезете в кожата на другите. Ще би трябвало да извършите компромис, с цел да запазите щастието си. Не забравяйте духа на празника.

Близнаци 

Днес не поставяйте основни задания. Отпуснете се пред тв приемника или в леглото с книга в ръка. Изключете телефона.

Рак

Това е ден за цялостно успокоение. Не се опитвайте да разрешавате проблеми. Бягайте от разногласията.

Лъв

Днес ще получите непредвиден подарък. Покажете, че оценявате жеста високо, даже да нямате опция да отвърнете със същото.

Дева

Денят е добър за представителите на  вашия знак.  Предимство ще ви даде спокойствието, с което ще сте надарени. Прекрасен ден за шерване на фамилното благополучие.

Везни  

Денят ще ви сервира изненадваща опция, макар че денят е почивен. Това може да бъде осъзнаване за нова опция за бизнес от занятие, което досега се правили единствено за наслаждение. 

Скорпион

Днес се пробвайте да изхвърлите мислите за работа от главата си. Ако обаче не се получи и някаква несвършена работа ви тормози – отдайте ѝ се! Непременно намерете време и за фамилията си вечерта.

Стрелец Днешният ден ще е ярък, както и положението на душата ви. Обадете се на оня другар,  на който от дълго време се каните да се обадите. Звездите ви дават обещание топла и незабравима среща.

Козирог

Усмихнете се и денят ще премине добре. С позитивната си конфигурация може даже да привлечете и приятна изненада за себе си.

Водолей

Денят е добър за превозване у дома, само че вас ще ви тегли на открито. Ако не може да устоите на това си предпочитание вземете фамилията си в пътуването.

Риби

През този ден оставете място за чудо в деня ви. Заемете се с изкуство. Не оставяйте душата си да гладува. 

Източник: Актуално.бг
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР